Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
vrijdag, 9 februari 2001

Ja!
Makelaars Aller Landen, u kunt opgelucht ademhalen. Een van uw grootste criticasters is onderdak! Vanmiddag heb ik de sleutel van mijn nieuwe huis gekregen. Daarmee komt een speurtocht van bijna twee jaar ten einde. Een tocht met dieptepunten [lees "genaaid"] waar vervolgens weer hoogtepunten uit voort kwamen, als de NVM en Kamerbeek low-tech hacks.

Ik ga in de Utrechtse wijk Lombok wonen. In een fris gerenoveerd, honderd-en-één jaar oud pand. Waar op gegeven moment, als het goed is, in het kader van 't Utrecht Centrum Project het water aan de voorzijde weer wordt hersteld. Een grachtenpand op termijn dus.

"Kostdat?" hoor ik u vragen. Vele tonnen. Laten we het daar maar op houden. Als ik denk aan wat het makelaars- en notarisgilde overhoudt aan de transactie, word ik steeds een half uur later kwijlend op de vloer wakker, zonder herinnering aan de tijd tussenin. Heel gek.

Huisje kijken? Klik hieronder.

Opmerkelijk genoeg gaat de huisdealer NVM uitgerekend rond deze tijd met hun Funda woningssite online. Ik heb ze niet meer nodig, goddank. Wie nog zoekt: sterkte. Ik voel je/jullie pijn.

Vastgelogd op 10:53

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org