Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 7 februari 2001

Yahoeren
Lekker. Dat Yahoo graag eGroups overneemt, prima. Dat ze die hele site aan flarden helpen in de Yahoo Gleichschaltung, ook goed. Dat ik vervolgens opnieuw moet registreren ("converteren" volgens Yahoo) is al een stuk minder. Dat ik naast het e-mailadres dat ik al voor eGroups gebruikte nóg een e-mailadres moet ophoesten maakt het nog een tikkie erger. Dat ik geen e-mail bevestiging krijg van m'n "conversie" is knap klote. Want - daar kon ik op wachten - ik ben vergeten wat die "handige" nieuwe Yahoo-ID ook alweer was... en nu kan ik niet meer inloggen.

Wel proberen te achterhalen wat het ook alweer was, maar daarvoor moet ik dat alternatieve e-mailadres invullen. En tja. Over dat onderdeel heb ik gelogen. Ik heb daar datdus@mooiniet.nl ofzoiets ingevuld. En ben ik in één klap uitgesloten van 3 discussiegroepen.

Tja. Stom. Ik ben dat godgloeiende ID vergeten op te schrijven. Ik had natuurlijk gewoon braaf een nieuw, werkend e-mailadres in het muil van Yahoo's marketingmolen moeten gooien. GVD. Ik hoop van ganser harte dat eGroups leegloopt en het de grootste miskoop uit de internetgeschiedenis wordt. Maar ik ben ook niet zo gek dat ik nu opnieuw ga registreren. Ik zie de "e-mail address already in use" berichtjes al voor me.

GATVERDAMME, wat kots ik hiervan! Naast de bergen spam die ik via yahoo.com adressen binnenkrijg is dit echt de druppel. Yahoo gaat in de ban. Ik schrijf er niet meer over, ik link niet meer naar de site en doe vanaf vandaag alsof deze ooit zo sympathieke club niet meer bestaat. Poef. Yahoo watte?

Vastgelogd op 08:38

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org