Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zondag, 28 januari 2001

Een stukje internetgeschiedenis
Tonie logde op 23 januari himmelhochjauchzend over een of andere ouwe Yahoo-pagina die hij had opgesnord. Dan zal hij verguld zijn met dit stukje internethistorie: Welkom op mijn website!, van d'oude Meester zelf! Met een heerlijke retro Java-applet. Toonstra, sportief blijven en laten staan. Dacht je dat ik geen mirror had gedraaid? Don't make me use it... ;)

Dat Tonie twee jaar terug een Willem Ruis in-de-dop was, blijkt uit de duizelingwekkende hoeveelheid spelletjes die hij middels de applet aanbiedt, van Galgje en Tetris tot een heuse gedachtenlezer.

Webmaster Tonie bood ook internetdiensten aan.Wie de wervende banner linksboven uitzit krijgt te zien hoeveel Tonie indertijd kostte: "van klein bedrag tot zeer voordelig!" Tonie in 1999: "Momenteel kan ik u nog geen exacte prijzen noemen. Ik denk dat het tussen 15 en 20 gulden per uur komt te liggen, vanaf een minimaal bedrag van 250 gulden. In de praktijk zal blijken hoeveel tijd ik aan uw site besteed. U betaalt niets meer dan de door mij gewerkte tijd! Als ik bijvoorbeeld 30 uur met uw site bezig ben (wat soms al veel is), betekent dat dus dat de eenmalige kosten op 450 gulden uitkomen. Dat is echt niets vergeleken met wat internetbedrijven hiervoor vragen!"

Uit betrouwbare bron weet ik dat TvR inmiddels tonnen binnensleept. Maar dat terzijde. Alsnog voer voor de DamCom Award? ;)

Vastgelogd op 10:31

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org