Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 27 december 2000

Koelkast
Vandaag de laatste Koelkast geschreven. Hoewel ik er met veel plezier aan gewerkt heb (werd in de loop van 2000 wel minder trouwens) is het goed dat 't nu is afgelopen. Ik heb m'n handen weer vrij voor iets nieuws. Krijg inmiddels al wat sympathieke mails van mensen die het jammer vinden dat de uitgave stopt, maar wel begrip voor mijn beslissing kunnen opbrengen. Ik eindig met een excuus, soort van en een (toegegeven) wat pathetische oproep:

"Stoppen op je top, afscheid nemen voor het een kunstje wordt. Eén ding blijft overeind, of het nu over jezelf of je computer gaat: onderscheid je van de groengrijze middelmaat!"

Ik schrijf op een gegeven moment nog wel eens de "Easter Egg Guide To De Koelkast", want ik heb er behoorlijk was boodschappen en links in verstopt. Een van de methodes die ik gebruikte (er zijn er dus meer) was de volgende: neem elke eerste letter van elke echte nieuwe zin. Komma's tellen dus niet. Zie bijvoorbeeld de tekst bij schermbeschermer 'Stars3D' uit deze editie. Als, Niet, Uit en Stars3D. Zoals u ziet bestaat er een verband met het screenshot.

Tja. En dat was dat.

Vastgelogd op 10:30

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org