Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zondag, 24 december 2000

The Sixth Day
Gisteren naar het laatste Schwarzenegger-vehikel 'The Sitxth Day' geweest. Acceptabele entertainment - niet extreem goed, maar ook niet slecht in het genre of de uitvoering. Moest zelfs een paar keer lachen om wat zwarte grappen en het onvermijdelijke Schwarzenegger idée-fixe "I'll be back", dat overigens met wat zelfspot verandert in "I might be back".

In de film zitten verder wat verwijzingen naar de toekomst waar op dit moment al aan gewerkt wordt: zo is er een koelkast die bijhoudt wat er - natuurlijk automatisch - bij de supermarkt moet worden besteld en een auto die grote stukken zelf rijdt. En dan kloontechnologie. Aardig subthema in de film is het bedrijf RePet, dat overleden huisdieren kloont zodat je nooit meer afscheid hoeft te nemen.

En alsof het zo is afgesproken bericht de Los Angeles Times dat een Spaans-Amerikaans project een uitgestorven geitensoort wil terugbrengen. De laatste bucardogeit werd namelijk afgelopen januari in de Spaanse bergen verpletterd door een vallende boom. Door het beest te klonen zou de uitgestorven soort weer kunnen worden teruggebracht.

Vastgelogd op 04:50

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org