Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 21 september 2000

Petit Canard
Dank aan Mare, die me tipte over een artikel(tje) in de laatste Adformatie, dat met open ogen in mijn low-tech Kamerbeek-hack tuint! Adformatie meent dat het allemaal een teken van ongekende zelfspot is (letterlijk: Maar nu is er een makelaar die in één klap al dat verjaarsvisitegezeur doet verstommen met een zelf opgestelde woningadvertentie op zijn website waarin alle clichés convergeren in een monument (welja) van zelfspot.) WAUW! Dat had ik niet beter kunnen verwoorden. :)

Als er een reclamebureau is dat nog een copywriter wil (voor minder dan anderhalve ton kom ik niet opdagen) - niet zomaar eentje, maar een die dit soort monumenten van zelfspot fabriceert... je weet me te vinden... Het gedeelte over makelaars eufemismen komt me bekend voor: tot tweemaal toe heb ik over deze meufemismen gesproken: op donderdag 11 mei ('Makelaarstaal') en zaterdag 20 mei ('Huizenjacht').

Nouja, boeien! Het gebrek aan bronvermelding zie ik lachend door de vingers nu ze de credit voor deze bepisvlekte matras als 'zelfspot' bij Kamerbeek leggen. Muha! Tip voor een volgende Tam-Tam: ook de NVM is niet te beroerd een zelfspot-pagina aan te maken, hoor!

Vastgelogd op 10:59

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org