Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
maandag, 24 juli 2000

Malcontent musings
Bij Caroline: In the meantime I hear Dutch newspapers are thinking of combining forces to produce one newspaper portal rather than their individual sites. If I see one more portal and one more fucking 'start page' I'm going to puke all over the Dutch web.

Hear, hear!

Startpagina's zijn dan wel succesvol in bezoekersaantallen, maar veel méér dan een handig startpunt is het niet [..]. Het voegt niets toe aan internet als zodanig, het leert je niets en verbaast of verwondert evenmin. Het is jammer dat de mensen die - helaas - de beslissingen nemen in organisaties zich uitsluitend laten leiden door bezoekersaantallen. Ze vergelijken appels met peren wanneer ze het succes van een startpagina vergelijken met bezoekersaantallen van 'diepere' sites als Planet Internet of de krantensites. Bezoekersaantallen zijn daarvoor een te eenzijdige en oppervlakkige statistiek.

Het besluit van Freeler om de site om te vormen tot een startpagina verbaasde mij dan ook. Zoals nu veel sites dezelfde ANP-berichten rondpompen, zo zullen de geroemde startpagina's uiteindelijk nauwelijks van elkaar verschillen. Dat is nu al zo. Als de startpagina's de besten willen zijn, zullen ze naar kwaliteitsites linken. En hoeveel gedegen websites zullen er over, pak em beet, het Rijksmuseum zijn? Eén? Twee hooguit?

Vastgelogd op 10:17

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org