Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
maandag, 8 mei 2000

Smakeloze reclame rond drama van Nistelrooij
Normaal is de Sport Planet voor mij off-limits, maar ik zag vandaag een a-sociale advertentie in de Volkskrant waardoor ik toch geïnspireerd werd tot het schrijven van een artikeltje:

Een advertentie van toneelgroep De Appel op de kunstpagina van de Volkskrant richtte zich deze week persoonlijk tot de onfortuinlijke Ruud van Nistelrooij. De toneelgroep probeert op een nogal lage manier publiek te trekken voor haar voorstellingen. De blessure die van Nistelrooij opliep betekent dat hij minstens 8 maanden is uitgeschakeld. Het EK gaat aan zijn neus voorbij, de transfer naar Manchester United is voorlopig van de baan en het is nog maar de vraag of de knie van van Nistelrooij ooit volledig herstelt. De tekst van de 'ludieke' advertentie:

Beste Ruud van Nistelrooij,
Vakwerk! Toegegeven, als het je overkomt sta je niet te juichen. maar wij van het toneel kunnen het zeer waarderen: eerst het creëren van dat uitzinnige hoogtepunt, daarna het geraffineeerde opvoeren van de spanning, toewerkend naar dat dramatische slot. Hele generaties toneelschrijvers hebben de juiste dosering en het juiste gevoel voor timing van de tragedie nooit goed onder de knie gekregen. Jij wel. Hele seizoen naar de knoppen? Welnee! Deze week start de voorverkoop van onze Appel 4,5,6-series.

Een onsmakelijke advertentie over de rug (en knie) van andersmans ongeluk. Wie zulke methoden nodig heeft om aandacht te trekken zit wel heel erg om publiek verlegen.

Vastgelogd op 10:19

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org